Ικανοποιημένος από οτην πρόκριση της Βουλιαγμένης στον τελικό του κυπέλλου πόλο ανδρών δήλωσε ο Κώστας Λούδης μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού του final-4, που βρήκε την ομάδα του να επικρατεί 11-7 του Εθνικού.

Ο τεχνικός του ΝΟΒ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό στον αυριανό (18:00) τελικό, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα είναι προς όφελος του ελληνικού πόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή μας σε ακόμη έναν τελικό. Σαφέστατα σε έναν ημιτελικό περιμένεις να γίνουν πολλά λάθη, είναι ένα παιχνίδι που έχει αρκετό άγχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την άμυνά μας, αυτή μας έδωσε τη νίκη, είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας της φετινής πορείας της Βουλιαγμένης.

Υπήρχε αρκετός εκνευρισμός στην επίθεση, δεν είχαμε καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, αλλά θεωρώ ότι έχουμε πιο «βαθύ» ρόστερ από τον Εθνικό, πιο ποιοτική ομάδα και στην πορεία αυτό φάνηκε. «Χτίσαμε» μία διαφορά και κρατήσαμε τη νίκη», δήλωσε ο Λούδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό τελικό, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να επιδείξει «… πολύ μεγάλη αγωνιστικότητα, να δώσουμε το 100% και να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με απίστευτη ποιότητα, που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει κατά κάποιον τρόπο να κάνουμε ένα παιχνίδι αλάνθαστο και να έχουμε την τύχη μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε έναν ανταγωνιστικό τελικό, και για την ομάδα μας και για το καλό του αθλήματος».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης