Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο AIMS (Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων) θα αποτελέσει μια από τις κομβικές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 2007 από την AIMS, τον ΣΕΓΑΣ, την IAAF και τον Δήμο του Μαραθώνα, προσελκύει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την διοργάνωση αγώνων δρόμων. Διατηρεί υψηλό επίπεδο προσκεκλημένων από πολλά και διαφορετικά πεδία ενώ επιλέγει επίκαιρα θέματα τα οποία απασχολούν τους εμπλεκόμενους με τους αγώνες μεγάλων κυρίως αποστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα του φετινού, 11ου συμποσίου σχετίζεται με την αναπτυξιακή πολιτική και την οικονομία και έχει τίτλο «Αναπτύσσοντας τον αγώνα σας μέσω της ανάπτυξης της δρομικής αγοράςστην περιοχή σας». Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, κεντρικοί ομιλητές και άλλοι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με το κοινό διάφορα θέματα, με σκοπό να προσφέρουν χρήσιμες ιδέες, λύσεις και πρακτικές στους διοργανωτές αγώνων.

Το 11ο Συμπόσιο της AIMS θα διεξαχθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Hilton και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το πρωί του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου οπότε και αναμένεται να ολοκληρώσει τις εργασίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης