Νιώπας, Παπαδημητρίου: «Το beach volley εχει μέλλον με τον Κανέλλο και τον Ιωαννίδη»

Νιώπας, Παπαδημητρίου: «Το beach volley εχει μέλλον με τον Κανέλλο και τον Ιωαννίδη»
Συνηθισμένοι σε... κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου δεν θέλησαν να σταθούν τόσο στη νίκη τους, όσο στους αντιπάλους τους στον τελικό Ιάσονα Κανέλλο και Παναγιώτη Ιωαννίδη.

«Μπράβο στα παιδιά γιατί έκαναν πολύ καλό τουρνουά συνολικά, όχι μόνο στον τελικό. Με τον Ιωαννίδη κάναμε μαζί προπόνηση το καλοκαίρι, μακάρι σε κάθε τουρνουά να τα πηγαίνουν έτσι και φαίνεται ότι υπάρχει μέλλον από πίσω» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Δημήτρης Νιώπας:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα τα παιδιά. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει τον αγώνα. Ελπίζω να συνεχίσουν το ίδιο σκληρά γιατί είναι πολύ όμορφο αυτό σαν μήνυμα για το μέλλον».

Όσο αν... αγχώθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα ο Παπαδημητρίου ήταν αφοπλιστικός: «Το καλό με μας είναι ότι δεν αγχωνόμαστε ποτέ και δεν φοβόμαστε την ήττα. Αν συνέβαινε αυτό τότε θα είχαμε χάσει γύρω στα 8-9 τουρνουά από πέρυσι».

Τέλος ο Νιώπας ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια τους: «Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Γιώργο Γιάτση που μας στηρίζει, όπως επίσης και τους χορηγούς μας Stohos food stories, Relax Therapy και το Joker Cafe Bar».

«Ρεβάνς στο Ξυλόκαστρο»

Μπορεί να μην έφτασαν μέχρι το τέλος o Ιάσονας Κανέλλος και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης, ωστόσο για μία ζωή θα θυμούνται πως στο πρώτο τους τουρνουά Masters έφτασαν μέχρι τον τελικό και παραλίγο να κερδίσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά, το πρώτο Masters για εμάς. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και ελπίζω να πηγαίνουμε και στη συνέχεια το ίδιο καλά» είπε με χαμόγελο ο Ιάσονας Κανέλλος που ευχαρίστησε και τον προπονητή του Γιώργο Nαζόπουλο για τη στήριξη.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ιωαννίδης ανέφερε: «Το ευχαριστηθήκαμε πολύ, δεν υπάρχει καμία πίκρα. Το πιστέψαμε πολύ αλλά δεν στεναχωρηθήκαμε, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά. Πάμε τώρα στο Ξυλόκαστρο για να πάρουμε τη ρεβάνς. Τέλος, θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Γιάτση και μαζί με τον συμπαίκτη μου Ιάσονα τους υποστηρικτές μας, Goulidis, Gust Cafe Bar και το Κοzi Beach Bar που μας στηρίζουν».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 19:37