Πριν δύο χρόνια στο Γιάμπλονετς, στην πρώτη του συμμετοχή σε μίτινγκ στο εξωτερικό, ο Εμμανουήλ Καραλής ξεπέρασε τα 5,54 μ. και βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Κ18 στον κλειστό στίβο.

Από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει στα…5,70 μ. και να βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο 18χρονος θα επιστρέψει στο κλειστό στάδιο του Γιάμπλονετς, το Σάββατο (20/1), προκειμένου αυτή τη φορά να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε τη σεζόν με άτυπο ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τα 5,50 μ., που είναι η καλύτερη εμφάνιση του σε ντεμπούτο, ενώ είχε καλές προσπάθειες στα 5,65 μ., ύψος, που θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει στη διοργάνωση της Τσεχίας. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, μετά τον αγώνα του Γιάμπλονετς θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου την επόμενη Τετάρτη (24/1) να φτιάξει και πάλι τη βαλίτσα του, αυτή τη φορά με προορισμό την Οστράβα, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στις 25/1 ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της χειμερινής περιόδου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ18 του 2016 θα χρειαστεί να ανέβει αρκετές φορές σε αεροπλάνο, να γεμίσει και να αδειάσει ακόμη περισσότερες τη βαλίτσα του, αφού έχει προγραμματίσει να κάνει μια σειρά από δυνατούς αγώνες – εντός και εκτός συνόρων -, μέσα από τους οποίους θα βρει το δρόμο για μεγάλα άλματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης