Στην έλλειψη ετοιμότητας στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής ομάδα βόλει γυναικών,  Γιάννης Ορφανός που έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια του τουρνουά στην Ολλανδία, από την οποία ηττήθηκε η Ελλάδα με 3-0:

«Σίγουρα η έλλειψη ετοιμότητας της ομάδας φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι. Δυστυχώς ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς μετά από δύο μήνες και η αγωνιστική αποχή ήταν ένας παράγοντας που μας κόστισε. Όσον αφορά στα στοιχεία του αγώνα, οι Ολλανδέζες έπαιζαν στην έδρα της, μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ στο σέρβις, δεν ανταπεξήλθαμε στην υποδοχή και έτσι μοιραία δεν βρήκαμε επιθετικές λύσεις που θα θέλαμε. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό παιχνίδι γιατί υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια με ακόμη τέσσερα ματς. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα, όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε αρχή γενομένης από το ματς με τη Σλοβενία που είναι θεωρητικά το πιο βατό. Πρέπει να κερδίσουμε ώστε να μην απολέσουμε πρόωρα τις ελπίδες μας. Σίγουρα εικόνα της ομάδος μας δεν είναι αυτή που φάνηκε σήμερα και καλούμαστε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση».

Βασιλαντωνάκη: «Μπήκαμε πολύ νωθρά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαγώνια της Εθνικής Ανθή Βασιλαντωνάκη δήλωσε: «Προφανώς το επίπεδο της Ολλανδίας ήταν πιο υψηλό από το δικό μας. Δεν ήμασταν προετοιμασμένες, κάναμε πολλά λάθη, μπήκαμε πολύ νωθρά επηρεασμένες από την ατμόσφαιρα. Δεν βρήκαμε ρυθμό, μας πίεσαν πολύ κάνοντας όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού τους οι αντίπαλες σωστά χωρίς να μπορούμε εμείς να έχουμε τις απαντήσεις. Ελπίζω να καταλάβουμε τα λάθη μας, να πιέσουμε ακόμη κι όταν χάνουμε στο σκορ, να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Πηγή: ΕΟΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης