Και με την σφραγίδα της IAAF θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου ο Εμμανουήλ Καραλής.

Και αυτό αφού σήμερα έφθασε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ η επίσημη πρόσκληση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τη συμμετοχή του στο κορυφαίο χειμερινό αθλητικό γεγονός του στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 18χρονος άλτης του επί κοντώ, εξασφάλισε στην ουσία την παρουσία του στο Βελιγράδι με το άλμα στα 5.70μ στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού, την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου δείχνει σε καλή κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στον απευθείας τελικό του επί κοντώ την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Στον ίδιο τελικό θα υπάρχει και 2η ελληνική συμμετοχή, αυτή του Κώστα Φιλιππίδη ο οποίος εδώ και χρόνια δεν απουσιάζει από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις στίβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα που με 5.73μ φέτος κατέχει την 7η κορυφαία επίδοση στον κόσμο και την 5η στην Ευρώπη, ενώ κατέχει από πέρυσι το όριο για το Βελιγράδι με 5.84μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης