Ο Θεόκλητος (Κλήμης) Παπαχρήστου, θ` αγωνιστεί σε Παραολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Πριν το ταξίδι στο Ρίο, γνωρίζει πολύ καλά ότι ένας αθλητής μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να «σβήσει» μια πορεία τεσσάρων ετών και έφερε παράδειγμα τον Ηλία Ηλιάδη που έπαιξε την Ολυμπιακή χρονιά σε λιγότερο από ένα λεπτό.

«Είδες ο κορυφαίος αθλητής του τζούντο. Το Νο 1, ο Ηλίας Ηλιάδης, που έχασε μέσα σε 43 δευτερόλεπτα από τον Κινέζο! Και μάλιστα ο Κινέζος νίκησε σε 49 δευτερόλεπτα και τον Μαγιάρο! Μέσα σε 43 δευτερόλεπτα έπαιξε όλη την χρονιά ο Ηλιάδης. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παίζονται τα πάντα», είπε ο τζουντόκα του Άρη με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΠΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον για τις προσδοκίες του από το Παραολυμπιακό τουρνουά τζούντο, ο Παπαχρήστου ξεκαθάρισε πως «το ζητούμενο είναι, να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Αυτή την στιγμή κάνω καθημερινά δυνατή προπόνηση και ελπίζω να είμαι καλά στη υγεία μου ώστε να μπορέσω να αγωνισθώ βάσει των δυνατοτήτων που διαθέτω. Γιατί μόνο αν παίξω όπως θέλω, τότε θα πάω καλά. Ξέρω ότι το… έχω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης