Το χάλκινο μετάλλιο στο σπριντ του Γκραν Πρι ποδηλασίας πίστας (κατηγορίας C1) που φιλοξενείται στη Μόσχα κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής λίγες ημέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο στο κέιριν (Μινσκ) βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών δείχνοντας ότι επανέρχεται πλήρως μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρίσκει και πάλι τον εαυτό του. Μετά το χάλκινο στο κέιριν στο Μινσκ, πρόσθεσε ακόμα ένα χάλκινο εδώ στη Μόσχα. Δείχνει ότι συνεχώς βελτιώνεται και καλύπτει το χαμένο έδαφος εξαιτίας της επέμβασης που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, για να δώσει δυνατός και έτοιμος την μεγάλη του μάχη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Χίος.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου και ο Δημητρόπουλος

Στην ίδια διοργάνωση τα ελληνικά πεντάλ κατέκτησαν ένα ακόμη μετάλλιο, στο σπριντ εφήβων, με τον Βασίλη Δημητρόπουλο. Ακόμη από ελληνικής πλευράς ο Ζαφείρης Βολικάκης ήταν 5ος στο σπριντ ανδρών, ο Σωτήρης Μπρέτας 19ος, ο Γιάννης Καλογερόπουλος 29ος και ο Τάσος Αντωνόπουλος 30ος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης