Ακόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός, καθώς τη Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση της Αναστασίας Λούδη, η ποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια, Αναστασία Λούδη, η οποία θα φορά το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» τη σεζόν 2018-2019.

Η Αναστασία Λούδη έχει γεννηθεί στις 21/9/2000 και είναι βασικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων πριν από λίγες ημέρες. Αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νεανίδων, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται στην άμυνα και την περιφέρεια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στον ΑΝΟ Γλυφάδας όπου αγωνίστηκε πέντε χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΝΟ Βουλιαγμένης εκεί όπου έπαιξε τα προηγούμενα δύο έτη.

Με τις μικρές εθνικές ομάδες η Αναστασία Λούδη έχει κατακτήσει την 1η θέση στη Βαλκανιάδα το καλοκαίρι του 2016, την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων το 2017, ενώ όπως προαναφέρθηκε έχει στην κατοχή της το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων φέτος, αλλά και την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών της Πορτογαλίας.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος αυτού, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Αναστασία Λούδη στην «κυανόλευκη» οικογένεια και της εύχονται κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα αθλήτρια του Εθνικού Πειραιώς δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, με ιστορία και πολλές διακρίσεις. Στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στην Α1 γυναικών και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Σημειώνεται ότι η Αναστασία Λούδη θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Εθνικού Πειραιώς και θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Βαμβακάρη τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα επιστρέψει από την Πορτογαλία όπου βρέθηκε για το Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών.

Αναστασία, καλωσόρισες στον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης