Χωρίς να δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός σημείωσε την όγδοη νίκη του στο Champions League υδατοσφαίρισης, επικρατώντας 10-7 της ουγγρικής Όρβοσι στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το απόλυτο νικών στην έδρα τους και έκαναν ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8 της Γένοβας, και μάλιστα ως πρώτοι του Α΄ ομίλου. Όποια όνειρα μπορεί να έτρεφαν οι Ούγγροι για θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά εξανεμίστηκαν από την πρώτη περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση (εκτός των δύο επιθέσεων όπου βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω και δεν κατάφεραν να σκοράρουν), οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν 4-0 και έβαλαν τις βάσεις για μία εύκολη νίκη.

Το τέταρτο γκολ, μάλιστα, ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου οκταλέπτου με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ του Ομπράντοβιτς από τα 5μ. Το σκορ ανέβηκε στο 6-0, πριν η Ορβοσι πετύχει το πρώτο της τέρμα με τον Ραντζέλοβιτς (1΄42΄΄ για τη λήξη του ημιχρόνου), και η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» χαλάρωσαν αρκετά στο δεύτερο μισό του αγώνα, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν την έκταση της ήττας τους στο τελικό 10-7.

Τα οκτάλεπτα:
4-0, 3-1, 2-3, 1-3

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος):
Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Όρβοσι (Λάζλο Τοτ):
Μπιστριτσάνι, Τοτ, Γκορ-Νάγκι 1, Ραντζέλοβιτς 1, Σάλαμον, Μπούριαν, Χέγκεντους, Σέμαν 2, Ερντελι 2, Γιούχαζ, Μπούντσουχ, Ούμποβιτς 1, Ζέντεσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης