«Περίπατο» με 16-7 έκανε απέναντι στη Γαλλία η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του World League, που έγινε την Τρίτη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι εμφάνισε κάποιες δυσλειτουργίες στην άμυνα, η ελληνική ομάδα βασίστηκε στην επιθετική της πολυφωνία και επέβαλε την ανωτερότητά της. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε 3-0 στα πρώτα δυόμισι λεπτά του αγώνα, αλλά οι «τρικολόρ» κατάφεραν να πλησιάσουν στο γκολ (3-2, 4-3 και 5-4).

Η εθνική έκλεισε τη δεύτερη περίοδο με σερί 3-0, ξέφυγε 8-4 και από κει και πέρα δεν αντιμετώπισε προβλήματα, με τον Αλέξανδρο Γούνα να είναι ο πρωταγωνιστής, ολοκληρώνοντας το ματς με πέντε τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 5-2, 3-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γεννηδουνιάς 1, Καπότσης 2, Αργυρόπουλος, Δερβίσης 1, Τίγκας 1, Ποντικέας, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος

ΓΑΛΛΙΑ (Χρβόγε Χρέστακ): Νογιόν, Σονταντιέ, Μπασελιέ, Ντινό, Μπλαρί 1, Ροσιετά, Κρουσιγιά 3, Ιζντίνσκι 2, Μονερέ, Λαβερσάν 1, Βανπεπεσρταέτ, Κανόν, Ντιμπουά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης