Με ήττα 8-5 από την Μπρέσια ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, απογοητευμένη από την ήττα της από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον προημιτελικό του Final-6, παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί στους Ιταλούς και κατετάγη έκτη στο Champions League.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για τις δύο ομάδες, οι διαιτητές δημιούργησαν θέματα… άνευ λόγου και αιτίας, με πολλά σφυρίγματα στο ξεκίνημα και δύο αποβολές με αντικατάσταση ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο, πρώτα του Μανώλη Μυλωνάκη και λίγο αργότερα του Κριστιάν Ναπολιτάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα για τη Μπρέσια ήταν η δεύτερη απώλεια, καθώς ο Αλεσάντρο Μπόβο δεν είχε εξ αρχής στη διάθεσή του τον Πέταρ Μούσλιμ, που αποβλήθηκε στον χθεσινό προημιτελικό με την Εγκερ.

Τα οκτάλεπτα:
2-2, 0-3, 1-1, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος):
Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος.

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο):
Ντελ Λούνγκο, Γκουεράτο, Κρ. Πρεσιούτι 2, Ραντζέλοβιτς, Πάσκοβιτς, Μάντζι 2, Νόρα 1, Νικ. Πρεσιούτι, Μπερτόλι 2, Ούμποβιτς 1, Ναπολιτάνο, Μορέτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης