Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των αγώνων 1ου και 2ου, στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, επικρατώντας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε και πήρε την πρώτη της νίκη, με πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου που πέτυχε τέσσερα τέρματα. Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο στο ξεκίνημα και οι δύο ομάδες ήταν στα ίσα. Στην δεύτερη περίοδο οι πρωταθλήτριες Ελλάδος αύξησαν τη διαφορά στα δύο τέρματα (6-4), με τον ΝΟΒ πάντως να επιμένει και φτάνει τη διαφορά στο γκολ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, έχοντας μάλιστα ισοφαρίσει σε 6-6 με την Ξενάκη για ένα μικρό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και πάλι στην τελευταία περίοδο, η Αβραμίδου πέτυχε δύο ακόμη τέρματα και οι “ερυθρόλευκες” πήραν τη νίκη με 10-7. Πρώτη σκόρερ με τέσσερα γκολ η Αβραμίδου, τρία πέτυχε η Ασημάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-7

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 3-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης):
Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ε. 1, Φουντωτού, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου):
Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 2, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου Β., Κοκκινάκη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης