Έδωσε και πανηγυρικό τόνο στην κατάκτηση της πρωτιάς στον Β’ Όμιλο και στην απευθείας πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο Σομπατέλι, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε και την Κίνα, εύκολα, όπως αναμενόταν, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/8) με 18-6, στο τέταρτο και τελευταίο αγώνα της στον Όμιλο και έκανε το απόλυτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η ομάδα του Δημήρη Κραβαρίτη, που δείχνει πως έχει δυνατότητες για τα ψηλά σε αυτήν τη διοργάνωση, έχει μια ημέρα ξεκούρασης, καθώς δεν θα αγωνιστεί αύριο Πέμπτη (16/8) στα χιαστί, αλλά θα περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Παρασκευής (17/8) που θα είναι ο νικητής του χιαστί αγώνα 2οςΑ’ Ομίλου-3οςΒ’Ομίλου (ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στους δύο αυτούς Ομίλους).

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ 18-6

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-2, 3-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 2, Κουρούβανης Ν. 2, Κεχαλάρης 3, Μπραΐμης 2, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Πάτερος 1, Παπανικολάου 4, Δήμου, Μανθογιάννης.

ΚΙΝΑ: Γουάνγκ Ζ., Χε Ξ. 3, Σι, Ζου Μ. 1, Γου Μ., Γιου Κ., Γουάν Λ. 1, Γκου Ζ., Γου Γ., Τσενγκ Γ. 1, Λιν Λ, Κου Γ., Ζον Χ.

Πηγή: ΚΟΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης