Από 19 έως 21 Μαΐου

Ο Δήμος Πόρου καλεί όσους θέλουν να τρέξουν ή να κολυμπήσουν ή να κάνουν ποδήλατο ή και τα τρία μαζί να ταξιδέψουν στον Πόρο το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καλεντάρι του «Porosea» υπάρχουν αγώνες τρεξίματος 5, 10 και 22 χλμ. (800 μ. παιδικό), κολύμβησης 2 και 4 χλμ. (400 μ. παιδικό), καθώς και αγώνες ποδηλασίας 10 και 22 χλμ.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, κάνοντας κομμάτι της καθημερινότητάς σας τον αθλητικό τουρισμό​Δεν τελειώνουν, όμως, εδώ οι δράσεις. Για όλους τους συνοδούς, τους φίλους και τα μέλη των οικογενειών που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους να αγωνίζονται, υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που θα συναρπάσουν. Zumba® parties, Citywalks, οργανωμένα ομαδικά παιχνίδια σε όλο το νησί του Πόρου, X-treme shows και πολλά ακόμη.

Η «Porosea» ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο να δώσει στους fan του είδους μια μοναδική εμπειρία, ωθώντας ακόμα περισσότερο κόσμο στα μονοπάτια του αθλητικού τουρισμού. Σ’ έναν πολύ κοντινό προορισμό από την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείστε εύκολα και γρήγορα τη συμμετοχή σας, μέσα από το επίσημο site της «Porosea».

Η όλη οργάνωση γίνεται από την «Porosea» και τον δήμο του Πόρου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους Γιατρούς του Κόσμου.

Official site: www.porosea.gr
Facebook: www.facebook.com/porosea

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης