Οι διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου του Βερολίνου το 2018 ανακοίνωσαν, 328 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, ότι έχουν ήδη πωληθεί 75.000 εισιτήρια. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για διάστημα έξι ημερών (7-12 Αυγούστου) στη γερμανική πρωτεύουσα και θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις του 2018.

Ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχουν πωληθεί τόσο πολλά εισιτήρια για ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου σε αυτό το χρονικό σημείο πριν την διοργάνωση. Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον ου παρατηρείται εντός της Γερμανίας, οι διοργανωτές ανέφεραν επίσης μεγάλο αριθμό πωλήσεων εισιτηρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τις γειτονικές χώρες, Πολωνία, Ελβετία και Ολλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία της γερμανικής ομάδας που κατέκτησε πέντε μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IAAF στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα, έχει αναμφίβολα δώσει ώθηση στις πωλήσεις εισιτηρίων: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των πωλήσεων και παρατηρούμε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη Γερμανία το 2018, γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Βερολίνο 2018», Φρανκ Κοβάλσκι.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία για τρίτη φορά. Η Στουτγκάρδη φιλοξένησε την διοργάνωση το 1986 και το Μόναχο το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης