Συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένεια του Γιώργου Κασιμάτη που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 21 Νοεμβρίου εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ). Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιώργου Κασιμάτη που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού με πλούσια και επιτυχημένη δράση στο βόλεϊ, στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα. Στη μνήμη του θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο Γιώργος Κασιμάτης ήταν Α΄αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύοταν μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στις αρχές του μήνα. Είχε γεννηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 1956. Ηταν γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ που το 1985 πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας. Από το 1997 βοήθησε τα μέγιστα στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Στις εκλογές της ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2016 κατέβηκε ως εκπρόσωπος του Α.Σ.Πάνθεον Λιτοχωρίου. Από τον Ιούνιο του 2015 κατείχε την θέση του αντιπροέδρου στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, ενώ διετέλεσε Διοικητικό Στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Άφησε πίσω του μία κόρη και δύο εγγόνια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης