Τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Τσιτσιπά να… αναλαμβάνει μέχρι και το ρόλο του δημοσιογράφου και να κάνει στον υπουργό ερωτήσεις σε διάφορα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό!

«Διανύουμε μία δύσκολη για όλους εποχή, όμως προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα και έχουμε ήδη αρχίσει να βρίσκουμε λύσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και εμείς έχουμε στόχο να βρισκόμαστε κοντά τους και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να τους βοηθήσουμε να βρουν τον δρόμο τους» τόνισε μετά τη συνάντηση ο υφυπουργός αθλητισμού και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ελληνικός λαός έχει περάσει δύσκολα και κάθε επιτυχία στον αθλητισμό πολλαπλασιάζεται στην καρδιά του Έλληνα πολίτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα για δεύτερη φορά τον Στέφανο, έναν υπερταλαντούχο τενίστα που ήδη έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που τον ακολουθούσαν από τα πρώτα του βήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης