Το τριήμερο 3-5 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και με αφορμή αυτήν τη διοργάνωση η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας φιλοξενεί συνέντευξη της Κατερίνας Στεφανίδη.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα, οπότε ακόμα κι αν νικήσω με 4.40μ., θα είμαι ικανοποιημένη. Σίγουρα, όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει και το ρεκόρ. Το 4.82μ. που έχω φέτος με κάνει χαρούμενη, όμως είχα προβλήματα στο Μπέρμιγχαμ. Ήμουν άρρωστη και στον αγώνα είχα πρόβλημα με τις αναπνοές μου. Τώρα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και απλά θέλω να είμαι υγιής στο Βελιγράδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν είναι σε θέση να ξεπεράσει τα 4.90μ. απάντησε: «Είμαι έτοιμη να πηδήξω 4.90μ., αν και η κορύφωση της φόρμας μου έχει προγραμματιστεί για το Λονδίνο κι όχι για το Βελιγράδι».

Και για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου τον περασμένο Ιούλιο σχολίασε: «Στο Άμστερνταμ αγωνίστηκα κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες που έχω συναντήσει. Περνώντας αυτό το ύψος και με τέτοιες συνθήκες, μου έδωσε την καλύτερη ψυχολογία εν όψει των Ολυμπιακών. Εκτός από το να κερδίζω χρυσό μετάλλιο ήταν πολύ σημαντικό να γνωρίζω ότι μπορώ να πηδήξω ψηλά, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι άσχημες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης