Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επτάθλου, Ναφισάτου Τιάμ δεν θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ 1-4/3), αφού θέλει να επικεντρώσει την προσοχή της στη σεζόν του καλοκαιριού και στο ευρωπαϊκό ανοικτού τον Αύγουστο (7-12) στο Βερολίνο.

«Αποκόμισα θετικά συναισθήματα από τα αποτελέσματα στους δύο τελευταίους αγώνες που συμμετείχα στον κλειστό. Ήταν καλό που πήρα μέρος γιατί έσπασα τη ρουτίνα των χειμερινών προπονήσεων. Παρόλα αυτά, δεν θα συμμετάσχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού αυτή τη χρονιά. Παραμένω 100% επικεντρωμένη στον νούμερο 1 στόχο για το 2018, που είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνεχίζω τη σκληρή προετοιμασία μου για το Βερολίνο», έγραψε η Βελγίδα αθλήτρια στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 23χρονη αθλήτρια των συνθέτων κυριαρχεί στις μεγάλες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων, αφού ήταν πρώτη το 2016 στους Ολυμπιακούς του Ρίου και το 2017 στο παγκόσμιο του Λονδίνου. Επίσης αναδείχθηκε από την IAAF κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, αφού στην τελική επιλογή επικράτησε της Κατερίνας Στεφανίδη και της Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), επίσης πρώτη σε Ρίο και Λονδίνο στα 10.000μ και κορυφαία της χρονιάς για το 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης