Μπορεί ακόμη να μην έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο έχει καταφέρει με τις αγωνιστικές του εμφανίσεις να απασχολήσει θετικά τον κόσμο του αθλητισμού.

Ο άλτης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής αναχωρεί την Πέμπτη (2/3, 08.00 Aegean) για το Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί στο πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών. Με βασικό όπλο το ταλέντο του, την εργατικότητα του, το πάθος και την δυναμική του ο Καραλής θα αγωνιστεί την Παρασκευή (3/2, 18.00) στον απευθείας τελικό του επί κοντώ, στον οποίο θα πάρουν μέρος συνολικά 12 αθλητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη μου συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών. Θέλω να χαρώ τον αγώνα μου, να απολαύσω κάθε λεπτό του και να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Πάντοτε ο στόχος μου είναι να κοιτάζω την τεχνική μου, καθώς μέσα από αυτήν επιτυγχάνω τις καλές επιδόσεις. Σε έναν αγώνα πάντα επιδιώκεις να κάνεις την υπέρβαση, να ξεπερνάς τον εαυτό σου , όμως, η συμμετοχή σε έναν τελικό μεγάλης διοργάνωσης είναι μεγάλη υπόθεση και για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι θα είμαι εκεί», είπε ο νεαρός για τον αγώνα του Βελιγραδίου.

Ο Καραλής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ξεπέρασε τα 5,70 μ. άλλαξε το αγωνιστικό του επίπεδο, όχι όμως και τον τρόπο που σκέφτεται. «Εννοείται και χάρηκα με την εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει αλλάξει τίποτε για εμένα. Συνεχίζω τη δουλειά, γιατί μόνο μέσα από αυτή θα γίνω καλύτερος», είπε.

Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στο Βελιγράδι θα βρεθεί αντιμέτωπος με σπουδαίους επικοντιστές. «Με τους περισσότερους έχω ήδη αγωνιστεί σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Έχω εξοικειωθεί με την εικόνα τους και την παρουσία τους. Με ενθουσιάζει η ιδέα, ότι θα είμαι σε έναν αγώνα με τόσο σπουδαίους αθλητές, όμως, δεν με φοβίζει», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής με 5,70 μ. ατομικό ρεκόρ έχει την πέμπτη επίδοση στο σύνολο των 12 αθλητών, που θα αγωνιστούν στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου (3-5/3).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης