Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκίνησε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στο ντεμπούτο του στη σεζόν ξεπέρασε τα 5,73 μ., επίδοση που του επιτρέπει να θέτει υψηλούς στόχους για τη συνέχεια.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με κεκτημένη ταχύτητα από την Ορλεάνη αναχώρησε σήμερα για τη Γερμανία, προκειμένου να αγωνιστεί αύριο (25/1) στο μίτινγκ του Κότμπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος του να δει τον εαυτό του σε ακόμη έναν ανταγωνιστικό αγώνα και μέσα από αυτόν να διορθώσει λάθη και φυσικά να ανέβει ακόμη υψηλότερα.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως ο Ραφαέλ Χολζντέπε, ο Γιαν Κούντιτσα, ο Μάλτε Μορ, ο Σον Μπαρμπέρ και Πιοτρ Λίσεκ.

Στην πραγματικότητα, στο μίτινγκ του Κότμπους μετέχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ, πολλοί από τους οποίους θα αγωνιστούν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει την κορυφαία επίδοση εφέτος στον κόσμο, αλλά και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας μετά τη Γερμανία θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, για το μίτινγκ του Ρουέν (28/1).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης