Η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης έχει ξεκινήσει, καθώς την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου χιλιάδες δρομείς θα τρέξουν στον αγώνα που γίνεται για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η ιστορική μνήμη για τις χαμένες πατρίδες και διοργανώνει ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Μεταξύ των δρομέων που θα διασχίσουν την Ελευθερίου Βενιζέλου με σημείο εκκίνησης μπροστά από την πλατεία Νέας Σμύρνης, θα είναι σπουδαίοι Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες αλλά και πρωταθλητές, συμμετέχοντας και αυτοί στο εορταστικό κλίμα που θα δημιουργηθεί από το πρωϊ.
Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας Βιργινία Κραβαριώτη θα πάρει μέρος στα 5 χλμ, ενώ τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο παίκτης της Εθνικής ομάδας πόλο Κώστας Φλέγκας και οι Παραολυμπιονίκες της ξιφασκίας Πάνος Τριανταφύλλου, Βασίλης Ντούνης και του στίβου Βούλα Κατζά.
Το «παρών» στο Nea Smirni Historic Run θα δώσουν και οι πρωταθλητές του στίβου Ανέστης Παπούλιας, Χρήστος Παπούλιας, Κώστας Βασιλάκης, ενώ στα 2,5 χλμ. θα πάρουν μέρος οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Ιωάννα Βουδούρη, Στάλα Κοτσιρέα και Μάρθα Αργυρίου με την προπονήτρια τους Αθηνά Ζέρβα.
Ο προπονητής Εθνικής Ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο Δημήτρης Κάσδαγλης θα τρέξει με τους αθλητές του Φώτη Καραμεσσήνη και Ευγενία Κωστούση, ενώ και τα μέλη της Εθνική Ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο, Εφη Βλάμη και Ντένης Βούλγαρης θα πάρουν μέρος στα 2,5 χλμ. παίδων.
Στο ίδιο αγώνισμα και οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Παραολυμπιονικών ξιφασκίας, Ευαγγελία Νικηφορίδου, Κωνσταντίνα Σαϊτάνη και Αριάδνη Καραμεσίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής μπορούν να γίνουν στο Γαλαξία, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, Παρασκευή και Σάββατο (10.00-20.00) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων. Επίσης τις ίδιες μέρες και ώρες γίνεται και η παραλαβή του υλικού για όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και έχουν πληρώσει για την εγγραφή τους.

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.neasmirnihistoricrun.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run-Αγώνες-Ιστορικής-Μνήμης-718013364969324

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης