Ακάθεκτη συνεχίζει στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πέτυχε ακόμη μία μεγάλη νίκη στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον 2ο γύρο τη Γαλλίδα Αλίζ Κορνέ, No28 στο ταμπλό και Νο43 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-5, 4-6 και 6-1, και για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε στον 3ο γύρο του φημισμένου τουρνουά της Μελβούρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο94 στον κόσμο, η οποία πέρυσι είχε προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά, πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην (έως τώρα) καριέρα της και θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση της Αυστραλίας.

Έχοντας στο πλευρό της δεκάδες Έλληνες της Μελβούρνης, η Σάκκαρη επικράτησε της αντιπάλου της σε 2 ώρες και 40 λεπτά, για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Australian Open.

Εκεί δεν θα βρει μπροστά της την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά την 34χρονη Κροάτισσα Μιργιάνα Μπαρόνι (Νο79 στον κόσμο), που σημείωσε την έκπληξη της ημέρας στο γυναικείο ταμπλό, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια από την Πολωνία, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης