Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε και τον Τζακ Σοκ στα ημιτελικά του ATP Finals του Λονδίνου, έκανε το 4/4 στην «O2 Arena» και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του και να ολοκληρώσει τη χρονιά στο Νο. 3 του κόσμου! Ο 26χρονος Βούλγαρος παρέμεινε αήττητος, κερδίζοντας τον Αμερικανό αντίπαλο του με 4-6, 6-0 και 6-3.

Πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου τον περιμένει (20:00) ο Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε το μεγάλο φαβορί, τον Ρότζερ Φέντερερ. Να σημειωθεί πως και οι δύο αγωνίζονται για πρώτη φορά στο ATP Finals. Ο Ντιμιτρόφ έφθασε τις 48 νίκες φέτος, μια χρονιά που κέρδισε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του, στο Cincinnati Masters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη νίκη του στα ημιτελικά ο Βούλγαρος έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του στο Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αν κερδίσει τον τίτλο στο Λονδίνο, θα τερματίσει τη χρονιά από το Νο. 3 του κόσμου, πίσω από τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης