Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και να ενισχύσει την ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου στο «ιδιαίτερα δύσκολο», όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι του Champions League με την Μπρέσια, απεύθυνε ο Θοδωρής Βλάχος. Σε δηλώσεις του εν όψει της αυριανής (18/4, 18:45) αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επισήμανε:

«Απέναντι στην Μπρέσια θέλουμε να εκμεταλλευθούμε τη δύναμη της έδρας μας, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένω από τους παίκτες μου να παίξουν πιο ελεύθερα και πιο δυναμικά, έχοντας αφαιρέσει το άγχος της πρόκρισης στο final-8. Περιμένουμε ένα γεμάτο “Παπαστράτειο”, καθώς θέλουμε οι φίλαθλοί μας να μας δώσουν παλμό και πάθος για τη νίκη!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δική του μεριά, ο Γιώργος Δερβίσης τόνισε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι Champions League μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Εχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας γι΄αυτό το ματς, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε με σοβαρότητα, καθώς η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι πολύ σημαντική για εμάς, αφού θα διασφαλίσει την παραμονή μας στην κορυφή του ομίλου. Περιμένω μία πολύ καλή και αρκετά δυνατή αναμέτρηση, καθώς και εμείς και η Μπρέσια θέλουμε τη νίκη, για τους βαθμούς και το πρεστίζ. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πλεονέκτημα για εμάς, αφού θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι αντιπροσωπεύουν έναν παίκτη παραπάνω για εμάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης