Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού ενισχύθηκε με την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» μετά την περίοδο 2009-2012 όταν είχε πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα πορευθεί λοιπόν φέτος με αμιγώς ελληνική τριάδα στο μπλοκ, αφού εκτός του πολύπειρου Ανδρεάδη έχουν επίσης αποκτηθεί ο φέρελπις Παρασκευάς Τσέλιος και ο Γιώργος Πετρέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και έχω ζήσει μαζί της στο παρελθόν πολλές ένδοξες στιγμές. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ακόμα έχω το μάτι του τίγρη και μεγάλη δίψα για διάκριση», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ανδρεάδης.

«Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και για αυτό έχουμε έρθει όλοι οι παίκτες, για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και στο τέλος ευελπιστώ να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε τελευταίοι», συμπλήρωσε ο 35χρονος άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης