Ο Aμερικανός κεντρικός του Εθνικού Πειραιώς, Άλαν Μάθιου Σέιφερτ, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Στη νίκη της ομάδας του επί του Φοίνικα στη Σύρο με 3-0, ο ύψους 2,10 μπλοκέρ κατέγραψε 18 πόντους, από 6 μπλοκ, 11 επιθέσεις κι έναν άσσο, ενώ με 11 τελειωμένες επιθέσεις στις 16 πάσες που πήρε άγγιξε ποσοστό αποτελεσματικότητας 69%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που ο Σέιφερτ αναδεικνύεται MVP και ο τρίτος αθλητής του Εθνικού Πειραιώς για φέτος, μετά τον Κυριάκο Σπυριούνη και τον Κέισι Νάιτ. O Άλαν Μάθιου Σέιφερτ γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1992 και έφτασε στον Εθνικό από την ομάδα του Πεν Στέιτ των ΗΠΑ.

«Είναι πολύ όμορφο να βραβεύεσαι MVP. Δουλεύω πολύ σκληρά για την ομάδα μου, τους συναθλητές μου και τον προπονητή μου και είναι ωραίο να βλέπεις πως οι κόποι σου ανταμείβονται. Οι συναθλητές μου βοήθησαν να κερδίσω αυτή τη διάκριση, γιατί χωρίς εκείνους δεν θα έπαιζα τόσο καλά.

Αφιερώνω το βραβείο σε όλους τους προπονητές που είχα, τους φίλους και την οικογένειά μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί συνέβαλαν στο να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο σκληρά για να γίνομαι καλύτερος κάθε εβδομάδα», σχολίασε ο Σέιφερτ για τη διάκρισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης