Με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και τον Πανναξιακό (18:00) ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα των Μεσογείων έχει ανέβει στην 5η θέση της κατάταξης (14 βαθμοί), κι όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της, Γιάννης Νικολάκης «το παιχνίδι, όπως και το επόμενο με τον Άρη, θα δείξουν για το που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νάξος δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία και φέτος, καθώς έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε χωρίς άγχος ένα θετικό αποτέλεσμα, θα παλέψουμε για την υπέρβαση και το σημείο κλειδί είναι η διάρκεια και η σταθερότητα που θα έχουμε στην απόδοση μας».

Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς, με τον προπονητή του Γιώργο Ρούση να δηλώνει ότι «το Μαρκόπουλο, πλέον, είναι μια ομάδα που κοιτάει ψηλά και συνεπώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι λόγω των απεργιών και εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Μαρκόπουλο όσο και τον Ολυμπιακό για την διευκόλυνση που μας έκαναν αυτές τις ημέρες, προκειμένου να κάνουμε προπόνηση στα γήπεδά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης