Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα κι από το Μαρκόπουλο επικρατώντας με 3-0 του τοπικού ΑΟΜ. Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, που συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ. Εκεί υπήρχε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 11-12 με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με 12-16 και να διατηρεί αυτή τη διαφορά ως το τέλος.

Στα δυο επόμενα σετ όμως οι ερυθρόλευκες πίεσαν στο σερβίς, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή του ΑΟΜ και έφτασαν εύκολα στη νίκη στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στις Ευρωπαϊκές μάχες με την Τσανάκαλε.

Τα σετ:
19-25, 18-25, 17-25

Μαρκόπουλο (Νικολάκης):
Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλάιν, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Ιακωβίδου –λ / Καρακάση, Νικολογιάννη, Λιάγκη, Πατεράκη.

Ολυμπιακός (Κοβάτσεβιτς):
Γιωτα, Μαλασάι, Λαμπρούση, Τσίμα, Χριστοδούλου, Χίπε, Κονόμι –λ / Βλαχάκη, Τέζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνώμη του πάγκου:

Γιάννης Νικολάκης: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και του εύχομαι καλή επιτυχία στις Ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις. Δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι, αλλά σαφέστατα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ήταν σοβαρός και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς κυνηγάμε τους στόχους που έχουμε θέσει από τη αρχή της χρονιάς με τη διοίκηση και βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς:
Σε μερικές στιγμές του αγώνα κάναμε κάποια λάθη όμως και σε κάποιες άλλες παίξαμε πολύ καλά. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη και τους τρεις πόντους όμως είναι δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Αυτό περιμένουμε να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι με την Τσανάκαλε».

Η αγωνιστική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης