Δυνατό τουρνουά με την συμμετοχή τριών ομάδων της Volley League «Πάμε Στοίχημα» και της ενισχυμένης ΑΕΚ που θα αγωνίζεται στην Α2 θα διοργανώσει ο Ηρακλής Χαλκίδας το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου.

Η προετοιμασία της ομάδας μπήκε στην τέταρτη εβδομάδα με εντατική δουλειά που περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις. Ο Σπύρος Γκολίτσης και συνεργάτες του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διάθεση των αθλητών και δηλώνουν αισιόδοξοι για τη πορεία της προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλο το staff, προπονητές, γυμναστές, στατιστικολόγους, φυσιοθεραπευτές, και θέλω να δηλώσω πολύ ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι αν συνεχίζουμε έτσι μπορούμε να κοιτάζουμε με μεγάλη αισιοδοξία το νέο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου.

Το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις που θα βάλουν την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό και θα συμβάλλουν στην αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο κόουτς του Ηρακλή στους παίκτες του.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ηρακλή Χαλκίδας θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο 23/9 στo «Ζηρίνειο» με αντίπαλο τη Κηφισιά. Στη συνέχεια ο Ηρακλής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη όπου είναι προγραμματισμένα τρία φιλικά παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Παρασκευή 29/9 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, το Σάββατο 30/9 τη Νίκη Αιγινίου και τη Κυριακή 1/10 τον Νέστορα.

Το σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου το βόλεϊ της Χαλκίδας φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται ένα σημαντικό τουρνουά με τη συμμετοχή των ΑΕΚ, Κηφισιάς και Εθνικού Πειραιά. Η αυλαία ανοίγει με τις αναμετρήσεις Ηρακλής Χαλκίδας-ΑΕΚ και Κηφισιά-Εθνικός Πειραιά και τη Κυριακή θα διεξαχθούν ο μεγάλος και ο μικρός τελικός του τουρνουά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης