Με την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (14/12, 19.00) ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα». Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην 7η νίκη του όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους αλλά για την ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Χάλκμπανκ. Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος αποκτήθηκε από τη γαλλική Ναντ.

Ο Βέλγος πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ματίας Βαλκίερς, ο οποίος ήταν και στην κορυφαία 7άδα της 7ης αγωνιστικής, είπε: «Είναι όμορφο να υπάρχει αυτή η αναγνώριση, αλλά το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα του αγώνα. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Εθνικό και μετά με τη Χάλκμπανκ για το Τσάμπιοπνς Λιγκ. Παρόλο που ο αγώνας με τη Χάλκμπανκ είναι στην Τουρκία, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός με δύο νίκες στο ενεργητικό του και 7 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Μαζί με την Παναχαϊκή δεν έχει νικήσει ακόμα εκτός έδρας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η αποστολή του «τριφυλλιού» ταξιδεύει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός κεντρικός του Παναθηναϊκού Ντρέικ Σιλμπερνάγκελ, ο οποίος ήταν κορυφαίος στον αγώνα με τον Εθνικό, δήλωσε: «Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Γενικά έρχεται δύσκολη τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ, Ηρακλή Χαλκίδας και Φοίνικα, όπου πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα μας προσπαθεί σε κάθε αγώνα. Η δική μου καλή εμφάνιση δεν είναι άξια αναφοράς από τη στιγμή που η ομάδα δεν κερδίζει, διότι το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και δεν φτάνει η καλή απόδοση ενός ή δύο παικτών. Πιστεύω στην ομάδα μου και έχω εμπιστοσύνη πως θα κάνουμε το σωστό και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή: volleyleague

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης