Ο πασαδόρος του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου Μανώλης Δημητριάδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής – MVP Βίκος Cola της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.

O Μανώλης Δημητριάδης ήταν κορυφαίος της ομάδας του ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου στη νίκη επί του ΑΟΠ Κηφισιάς με 3-1 σετ στο Ζηρίνειο. Ήταν η πρώτη ήττα της Κηφισιάς στην έδρα της. Η Νίκη στον αγώνα αυτό είχε 33% άριστες υποδοχές και ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 53% αποδεικνύοντας πως το παιχνίδι του πασαδόρου ήταν παραγωγικό. Επι πλέον σημείωσε 2 πόντους (1 μπλοκ και 1/2 επιθέσεις) και βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημητριάδης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola για δεύτερη φορά μετά την 21η αγωνιστική της σεζόν 2016-17 φορώντας τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου. Η διάκριση του έρχεται σε μία σημαντική στιγμή και για την προσωπική του ζωή καθώς μαζί με τη σύζυγο του Δέσποινα στις 22 Νοεμβρίου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ενα υγιέστατο κοριτσάκι που θα το βαφτίσουν Βασιλική Ελένη.

«Η γέννηση της κόρης μας μου έδωσε ενέργεια στον αγώνα με την Κηφισιά και πράγματι όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και κυρίως τον γυμναστή μου Λάμπρο Δάνα που με έχει προετοιμάσει σωστά. Τους αφιερώνω αυτή την διάκριση όπως και στην οικογένεια μου που μου δίνει ενέργεια», δήλωσε ο Μανώλης Δημητριάδης και συμπλήρωσε:

«Η εφετινή ομάδα της Νίκης έχει πολύ καλά στοιχεία. Σταδιακά ανεβαίνουμε σε όλους τους τομείς και βρίσκουμε ομοιογένεια. Θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες και περισσότερες νίκες. Επίσης διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από τον Ηρακλή και αντιδράσαμε σωστά στον αγώνα με την Κηφισιά. Έχουμε δύσκολο και κομβικό αγώνα με την Παναχαϊκή. Εχει έμπειρους παίκτες αλλά είναι στο χέρι μας να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει γεννηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 1985 και ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλων Καλαμαριάς το 1995. Αγωνίστηκε στον Απόλλων μέχρι το 2010 με εξαίρεση τη σεζόν 2001-02 που πήγε στον Ηρακλή. Πέρασε από τον Άρη, τον Ηρακλή, τον Γ.Σ. Λαμία, την Ορεστιάδα, τον Παμβοχαϊκό, την Παναχαϊκή αλλά και από τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου όπου την 21η αγωνιστική της σεζόν 2016-17 αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του MVP Bίκος Cola. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Πηγή: volleyleague

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης