Στα εγκαίνια του γηπέδου χάντμπολ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ νίκησε 35-30 τον Δούκα για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

Το ματς μετά τη χθεσινή διακοπή, συνεχίστηκε από το 15:47 και το σκορ στο 4-8 υπέρ του Δούκα, ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν εντελώς διαφορετική εικόνα στα υπόλοιπα 45 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Κώστα Τούτση παρά τις σοβαρές απουσίες Χατσίκα και Βαμβακά, βρήκε ρυθμό και παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, ανέτρεψε το αποτέλεσμα και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στην 3η θέση και είναι ισόβαθμη με τον Διομήδη στους 27 πόντους, ενώ ο Δούκας είναι πλέον 5ος με 26 πόντους (υστερεί στην ισοβαθμία με ΠΑΟΚ).

Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Νικολαίδης με εννέα τέρματα, ενώ 10 γκολ για τον Δούκα σημείωσε ο Τζηράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Νικολαΐδης Χ. 7, Τσικογιαννόπουλος 1, Πέρρος 5, Γεωργιάδης 2, Χόγκας 7, Μακρυγιάννης, Νικολαΐδης Π. 9, Συγγάρης 1, Καραστέργιος, Αντωνιάδης, Πανταζής, Σταύρου, Άντρεγιτς 2, Μπαλάσκας, Φίλιππας, Αλικάκος 1.

ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραϊτης, Τόμπρος, Τζηράς 10, Ζαμπούνης 6, Μανουσέλης 1, Αποστολίδης 2, Μπάρμπας, Ντούνης 6, Ντιντερέγγερ, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ, Αραπακόπουλος 5, Μυλωνάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης