Με επιβλητική εμφάνιση, η ΑΕΚ συνέτριψε την Τρίτη 48-27 τον Αερωπό Έδεσσας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα των φετινών πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Η Ενωση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά και ταυτόχρονα έκανε μία γερή προπόνηση ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup με τη Μαδέιρα, το Σάββατο (21/4) στην Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει την Τρίτη 1η Μαϊου στην Εδεσσα, με τον «Δικέφαλο» να χρειάζεται άλλη μία νίκη για να περάσει στα ημιτελικά, όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που απαιτηθεί τρίτο ματς, αυτό θα γίνει στις 3/5 στο ΟΑΚΑ.

Το άλλο ζευγάρι της Α΄ φάσης, ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τον Διομήδη Αργους, ξεκινά τις αναμετρήσεις του το Σάββατο 21/4 στο Δαϊς.

ΑΕΚ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 48-27

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαΐδης Χ. 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 7, Ζαμπούνης 4, Νικολαΐδης Π. 13, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας 2, Λόκκεν 3, Δομπρής 6, Βαμβακάς 1, Αργυρού, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Ρομπής 1, Κράλλης 3, Λιάνδης, Ανγκέλοφ 5, Δημάκης 3, Βαφείδης 5, Κυριακού 6, Λιόφης 1, Αρβανιτίδης 3.

Διαιτητές: Κινατζίδης-Φωτακίδης, Δίλεπτα: 1-1, Πέναλτι: 1/1-3/3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης