Μάχη για μία θέση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνουν το καλοκαίρι στη Δανία, θα δώσει στην Τιφλίδα η εθνική νέων του χάντμπολ, η οποία θα μετάσχει στον 6ο προκριματικό όμιλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αρχίζει τις υποχρεώσεις του την Παρασκευή (8/4), στις 17.00 ώρα Ελλάδας, με αντίπαλο την οικοδέσποινα Γεωργία. Το Σάββατο 9/4 (15.00) η εθνική θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, που είναι το φαβορί για το ένα και μοναδικό εισιτήριο για τα τελικά, ενώ την Κυριακή 10/4 (13.00) θα παίξει με το Ισραήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Στέλιος Σεϊρεκίδης και Στέλιος Αλεπουδέας, θα έχουν στη διάθεσή τους εξής αθλητές: Κρητικός, Τζάνος, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραίτης (ΑΣΕ Δούκα), Μελετάκος (Άρης Νίκαιας), Αραμπατζής, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Θεωδορόπουλος (Αερωπός Έδεσσας), Ηλιόπουλος (Φράιμπεργκ/Γερμανία), Μουτόπουλος (Πολχάιμ/Γερμανία), Πολύδωρος (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου). Την αποστολή θα ακολουθήσουν επίσης ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, ως επικεφαλής.

«Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά μέσα από δυσκολίες έρχονται και οι επιτυχίες. Κάναμε καλή προετοιμασία στο Άργος, ενώ παίξαμε και δύο φιλικά με τον Διομήδη. Είμαστε άτυχοι γιατί για άλλη μία χρονιά βρισκόμαστε σε όμιλο που προκρίνεται μία ομάδα. Σίγουρα η Σερβία είναι φαβορί για την πρόκριση, ενώ έχουμε μάθει ότι η διοργανώτρια Γεωργία προετοιμάζεται εδώ και δύο μήνες για αυτούς τους αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και πιστεύουμε σε τρεις καλές εμφανίσεις» δήλωσε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης