Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στις ζωές των ποδοσφαιρόφιλων αυτό το διήμερο και η τρίτη στροφή των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής περιλαμβάνει παιχνίδια-φωτιά.

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει τα ξίφη του με τη Γιουβέντους την Τετάρτη, ωστόσο για το μεγάλο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε λοιπόν στην τριάδα που έχουμε επιλέξει από τα παιχνίδια της Τρίτης. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΠαρίΣεν Ζερμέν στο «ΓΣΠ», με τους πρωταθλητές Γαλλίας να θεωρούνται δίκαια ως το φαβορί του αγώνα.

Η ομάδα του Δώνη πάντως έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και φρονούμε ότι θα δυσκολέψει αρκετά το συγκρότημα του Μπλαν. Οπότε θεωρώ πιθανό το πρώτο ημίχρονο του ματς να μην αναδείξει νικητή.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και την Μπάγερν Μονάχου. Οι «τζιαλορόσι» τη φετινή περίοδο δείχνουν ότι έχουν ανέβει επίπεδο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο τόσο στο Καμπιονάτο, όπου βρίσκονται σε απόσταση βολής από τη Γιουβέντους όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το έργο τους κρίνεται πολύ δύσκολο απόψε, καθώς η δυναμική των Βαυαρών είναι γνωστή τoις πάσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ματς δεν θα εμπλακούμε με σημείο, αλλά θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς πιστεύουμε ότι θα υπάρξει γκολ και από τις δύο ομάδες. 

Τέλος πολύ πιθανό κρίνουμε ότι είναι το διπλό στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με αντίπαλο τη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Οι Λευκορώσοι… βρήκαν κι έκαναν κόντρα στην Μπιλμπάο (τη νίκησαν με 2-1), ωστόσο το συγκρότημα του Λουτσέσκου θα παρουσιαστεί σοβαρό στο αποψινό ματς και θα βρει τον τρόπο να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

ΤΡΙΑΔΑ…

103. ΑΠΟΕΛ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2.40)
105. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 2 (1.85)
107. ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ GOAL-GOAL (1.55)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης