Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Ατρομήτου στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Λεωφόρο και αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Oι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ματς με τους Περιστεριώτες, πραγματοποιώντας την καλύτερή τους εμφάνιση στα φιλικά τους παιχνίδια, έκαναν την ανατροπή και έδειξαν έτοιμοι για το ματς στο Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τους δύο αντίπαλους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα καλό πρώτο ημίωρο και τους γηπεδούχους να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στη συνέχεια.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προηγήθηκε στο 19΄ με ωραίο τελείωμα του Μπρίτο, σε φάση που οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού είχαν λάθος θέσεις κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο έμπειρος Βραζιλιάνος να σκοράρει με άνεση απέναντι στον Κοτσόλη.

Ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά άουτ στο 21΄, ενώ ο Νάστος απείλησε με δεύτερο γκολ στο 29΄, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στο σουτ που επιχείρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 34΄ ωστόσο οι «πράσινοι» έφτασαν στο 1-1, όταν σε καλά οργανωμένη αντεπίθεσή τους ο Μπεργκ πάσαρε στον Ζέκα, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Πέτριτς και ο Κροάτης από κοντά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Τσενάμο.

Οι πάρα πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές «αποσυντόνισαν» τις ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πάντως καλύτεροι και να φτάνουν στο νικητήριο γκολ με ωραίο πλασέ του Κλωναρίδη στο 77ο λεπτό, από γύρισμα του Ζέκα που ήταν μέσα και στη φάση του δεύτερου τέρματος.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία και για ένα τρίτο γκολ, όταν στο 88ο λεπτό ο Παπαπέτρου σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κούρου στον Μπεργκ, αλλά ο Σουηδός άσος που ανέλαβε την εκτέλεσή του πέταξε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-1

Γκολ: 34′ Πέτριτς, 77′ Κλωναρίδης- 19′ Μπρίτο

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (75′ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69′ Κλωναρίδης), Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (60′ Ντίνας), Πράνιτς (56′ Λαγός), Πέτριτς (60′ Καρέλης), Μπεργκ

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (46′ Κιβρακίδης), Γεωργίου (46′ Τάτος), Νάστος (46′ Φάμπιο), Γιαννούλης, Καραμάνος (46′ Ναπολεόνι ), Δημούτσος (46′ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γκαρσία

(Το γκολ του Κλωναρίδη)

(To γκολ του Πέτριτς)

(To γκολ του Μπρίτο)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης