Με πειθαρχία και σοβαρότητα θα πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, προκειμένου να μπορέσει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στους ομίλους του Europa League.

Αυτό διαμήνυσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη, ενόψει του ματς με τους Λευκορώσους στην Τούμπα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τον κόσμο του δικεφάλου, τονίζοντας ότι τον θέλει στο πλευρό της ομάδας, αλλά και την κατάσταση των Γκολάσα και Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Τύπου του Αναστασιάδη:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να προκριθούμε. Καλή επιτυχία και στον Αστέρα και στον Παναθηναϊκό. Εμείς ξεκινάμε αύριο την πορεία μας στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι που έρχεται πρέπει να το κοιτάζουμε όσο το δυνατόν πιο σοβαρά και ανάλογα να λειτουργούμε. Η Ντιναμό Μινσκ είναι μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό αύριο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Γκολάσα και Παπαδόπουλος: «Ο Γκολάσα δεν είναι ακόμη έτοιμος, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν βοηθάει και ο καιρός. Ο Παπαδόπουλος είναι σε καλύτερη μοίρα, κάνει προπονήσεις εδώ και καιρό είναι και έμπειρος παίκτης. Θα τον βρούμε τον δρόμο. Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο είναι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για το πρεστίζ της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ΄ ότι τις προηγούμενες χρονιές. Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Όμως με προβληματίζει ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο γιατί θα το χαλάσουμε. Σκέφτηκα να πάμε στην Μεσήμβρια να προπονηθούμε αλλά δεν γίνεται αυτό, γιατί θα υπάρχει ταλαιπωρία. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το αύριο, με το τώρα τι γίνεται. Εγώ έχω μία αρρώστια με το γήπεδο, θέλω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Δε θέλω δικαιολογίες».

Για την παρουσία των φιλάθλων και τις άδειες εξέδρες στα προηγούμενα παιχνίδια:
«Είναι περίεργο να παίζουμε σε άδειες κερκίδες και μετά σε γεμάτες. Από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε να προσαρμοζόμαστε. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας, αλίμονο αν δεν είναι μαζί μας. Είναι και το πρεστίζ. Πρέπει να ακολουθήσουν τις εντολές. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, εγώ καταλαβαίνω και την αγάπη και την τρέλα και τον ενθουσιασμό. Μπροστά στον ΠΑΟΚ πρέπει όλα αυτά να τα ξεπερνάμε. Για το καλό του πρέπει όλα αυτά να τα ξεπερνάμε».

Για το αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει: 
«Δεν με προβληματίζει τίποτα. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται πάντα. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Δεν υπάρχουν μικροί αντίπαλοι. Τους κάνεις μικρούς εσύ και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης