Να ενισχύσει το ρόστερ του θέλει ο ΚΑΟ Δράμας, όπως δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 80-74 από τον Ίκαρο Καλλιθέας και έμειναν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

«Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε και ο Ίκαρος έπαιζε μόνος του. Δεν κάναμε ούτε καν τα βασικά του μπάσκετ και γι’ αυτή την εικόνα έχω εγώ την ευθύνη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα και καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη δουλειά, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάποια αλλαγή, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω αν κάποια αλλαγή στο ρόστερ, θα αλλάξει την εικόνα μας. Θα κοιτάξουμε την αγορά και θα αποφασίσουμε», δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο Κώστας Κακαρούδης υπογράμμισε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς ο αντίπαλος κόουτς ήξερε τα μυστικά μας και εμείς ξέραμε τα μυστικά του. Στο πρώτο μέρος ήμασταν μουδιασμένοι και στο δεύτερο δεκάλεπτο απλά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Φθάσαμε στο δεύτερο μέρος κοντά στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, ο φόργουορντ του ΚΑΟΔ αναφέρθηκε στη δήλωση στήριξης που είχε κάνει στον Γιώργο Καλαφατάκη. «Δεν έχει σχέση το ένα ματς με το άλλο και δεν έχει σχέση η κατάσταση. Η δήλωση μου εξέφραζε όλη την ομάδα, και έγινε γιατί υπήρξαν επανειλημμένες ολιγωρίες από εμάς τους παίκτες και χάσαμε δικά μας ματς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης