Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των «πράσινων» είπε:

«Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Θα παλέψουμε ως το τέλος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ξεχνάμε τι έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη κι εστιάζουμε στη συνέχεια. Θα πρέπει να κρατήσουμε ό,τι καλό κάναμε, πρέπει να ξαναπαίξουμε σκληρά στην άμυνα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραμέλ Κάρι, που σήμερα έκλεισε τα 34, επεσήμανε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και οι δύο ομάδες πρέπει να είναι έτοιμες για μάχη. Ελπίζω να νικήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε περισσότερο εύστοχοι, να διατηρήσουμε την ένταση στην άμυνά μας και να πάμε καλύτερη στην επίθεση».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιόνας Ματσιούλις: «Περιμένουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση μετά από μόλις δύο μέρες ξεκούρασης. Όλα είναι πιθανά. Έχουμε έρθει στη Μόσχα με στόχο μια νίκη. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης