Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ, μετά την ήττα με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μας μένει μια πικρή γεύση στο στόμα γιατί θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει ένα βαθμό σε ένα γήπεδο τόσο δύσκολο όπως αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να μας μείνει ότι είμαστε ζωντανοί ακόμα στην διοργάνωση, εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ισπανός άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Φουστέρ επισήμανε πως «…ακόμα και αν φέρναμε ισοπαλία έπρεπε να κερδίσουμε την Άντερλεχτ. Πρέπει να σκεφτούμε ότι μας μένει ένα παιχνίδι ακόμα. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης στην έδρα μας και είναι σαν τελικός για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Καταλήγοντας ο άσος των Πειραιωτών μίλησε για τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό παρών στο «Παρκ Ντε Πρενς»: «Για ακόμα μία φορά ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους ακόμα μια φορά, δεν μένει παρά να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χωρίς όρους υποστήριξη. Ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να δουν μια νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης