Ο Αντρές Ινιέστα τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα θέλει οπωσδήποτε να κατακτήσει το Κύπελλο της Ισπανίας, καθώς έτσι θα σώσει τη φετινή σεζόν, στην οποία αποκλείστηκε από το Champions League.

«Έχω την άποψη ότι έχουμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε το Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Η ομάδα είναι σε θέση να παίξει καλά και να νικήσει. Κατακτώντας το Κύπελλο θα δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας και πιθανώς θα σώσουμε την σεζόν», είπε ο 29χρονος Ινιέστα και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ωστόσο, το να κατακτήσουμε το τρόπαιο δεν αλλάζει τίποτα. Στο πρωτάθλημα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και αποκλειστήκαμε από το Champions League την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε ακόμη στην κούρσα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε το αν ήταν μια καλή ή κακή χρονιά στο τέλος της σεζόν».

Ο Ινιέστα κατέληξε: «Ποτέ δεν θέλουμε να χάνουμε, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλουμε. Η ζωή είναι καλύτερη όταν νικάς και κάνεις τα πράγματα σωστά. Είμαστε οι πρώτοι που κάνουμε κριτική στον εαυτό μας, ποτέ δεν ρίχνουμε την εύθηνη αλλού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης