Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο φιλικό του παιχνίδι κόντρα στη Χοφενχάιμ, κι έτσι γνώρισε μοιραία βαριά ήττα με 4-1 σκορ επί γερμανικού εδάφους από τον σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.

Δύο ημέρες μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στη Στουτγκάρδη και με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν προβληματική εικόνα και είχαν πολλά κενά στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύθηκαν οι Γερμανοί για να πετύχουν τέσσερα γκολ και να φτάσουν στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ άνοιξε στο 11΄ ο Αμπραχαμ με κεφαλιά και στο 33΄ ο Βόλαντ, μετά από λάθος του Σάμαρη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Χοφενχάιμ πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο, με τον Σίπλοκ στο 72΄ και τον Φιρμίνο στο 76΄. Το γκολ της τιμής για τους πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσε στο 90΄ ο Διαμαντάκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόελ Κάμπελ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Μετζανί ξεκίνησε στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σιόβα και ήταν ο μοναδικός «ερυθρόλευκος» που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι (46’ Γιαννιώτης), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Μεντζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Χολέβας (60’ Λυκογιάννης), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκες), Σάμαρης (60’ Ντε Βινσέντι), Μασάντο (60’ Φέισα), Φετφατζίδης (46’ Φουστέρ), Κάμπελ (46’ Ολαϊτάν), Μήτρογλου (60’ Διαμαντάκος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χοφενχάιμ (Γκίστολ): Κάστεελ, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνούνσι, Αμπραχάμ, Μοντέστε, Βέστεργκάαρντ, Βόλαντ, Τόλιχαν.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκραλ, Τεσκερ, Σχίμπλοκ, Στρομπλ, Τζόνσον, Σελε, Γκρίφο, Σχάρκα, Χέρντλινγκ, Λουντβιγκ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης