Μέσα στη μέρα ανοίγει και πάλι η Βουλή  και επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Το κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο και να ανοίξει το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για να αρχίσουν τα έργα.

Στο μεταξύ, κορυφώνονται οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού χαφ και του σέντερ φορ. Για τη θέση του αριστερού χαφ κι ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα του Σοζέι Μασούντ, όσο ο Ιρανός άσος δεν «κλείνει» σε κάποια άλλη ομάδα, υπάρχουν δύο εναλλακτικές από Αργεντινή και Ισπανία. Η μεταγραφή στη συγκεκριμένη γραμμή αποτελεί προτεραιότητα και γι’ αυτό είναι πιθανό να «ξοδευτεί» εκεί η μία διαθέσιμη θέση μη κοινοτικού κι αναλόγως να υπάρξει κίνηση για φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον σέντερ φορ, το έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με το θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ να μην έχει κλείσει και φήμες να κάνουν λόγο για επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο προσκήνιο.

Ικανοποίηση για τα διαρκείας

Ολοκληρώθηκε χθες η περίοδος ανανέωσης διαρκείας στην ΑΕΚ και περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ομάδας έσπευσαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Την προσεχή Παρασκευή, 25 Ιουλίου, αρχίζει η διάθεση των ελεύθερων θέσεων για το ΟΑΚΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης