Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ για την υπόθεση του Τζιοβάνι πως θα έχει κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ξεκαθαρίζει και του τερματοφύλακα. Ο Σκόκο κρίνει του Λούκα στην «Ένωση».

Δεδομένη θεωρείται για την ΑΕΚ η συμφωνία με την πλευρά του Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος για τον οποίο προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποι «Elenko Sports» αναχώρησαν για την Βραζιλία, ώστε να έχουν συζητήσεις με την Πεναπολένσε και τη Φλουμινέσε που απέκτησε τον 26χρονο άσο τον προηγούμενο Δεκέμβριο, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο μαζί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του sport-fm.gr προκύπτει πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να πρόλαβε άλλες ομάδες, όπως η Ουντινέζε που ήταν έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τρεις λύσεις για τα γκολπόστ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χάβι Βάρας και ο Άλεν Μπαρόχα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση στον «άσο», συνεχίζοντας και με τους δύο τις επαφές και το ζήτημα πρόκειται να κλείσει εντός της εβδομάδας. Η περίπτωση του Ισπανού είναι πιο δύσκολη σε σχέση με τον Βενεζουελάνο, με τις συζητήσεις να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Σκόκο και Μπουονανότε, αλλιώς Λούκα

Εκτός από την υπόθεση του Τζιοβάνι, στον «Δικέφαλο» κινούνται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα ενισχυθεί η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας. Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν τα ονόματα του Λούκας, όμως η περίπτωσή του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εκείνη του Σκόκο που είναι «Νο1» και μετά ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης