Τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τη νέα φανέλα της ομάδας παρουσίασε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Σε δηλώσεις τους οι νεοαποκτηθέντες είπαν μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιχάλης Μανιάς: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Πλέον οι στόχοι οι δικοί μου είναι και στόχοι της ομάδας και εύχομαι να τους πετύχουμε. Εύχομαι επίσης σε όλους μας υγεία».

Ανδρέας Γιαννιώτης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου, τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να μπω στο κλίμα της ομάδας κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στους στόχους της ομάδας».

Σταμάτης Σαπαλίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου, που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία. Εύχομαι υγεία για τη φετινή χρονιά σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντώνης Ηλιάδης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με δέχτηκαν στην ομάδα. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω όλους και να δικαιώσω πάνω απ’ όλα τον προπονητή μου».

Τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα νούμερα που θα έχουν φέτος στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές του “Αγιαξ της Ηπείρου”. Αναλυτικά: 1. Βελλίδης, 2. Ντάσιος, 3. Λιλά, 4. Μπέριος, 6. Μιχαήλ, 7. Γιάκος, 8. Tζημόπουλος, 9. Ιλιτς, 11. Ακόστα, 14. Νάκος, 15. Χαρίσης, 18. Αυγενικού, 19. Ηλιάδης, 20. Ιωάννου, 21. Τσουκαλάς, 22. Τσάβες, 23. Στρούνα, 25. Κρητικός, 32. Μανιάς, 33. Κοροβέσης, 44. Σκόνδρας, 72. Γιαννιώτης, 77. Σωτηρίου, 90. Σαπαλίδης.

H αποστολή για το ματς με τον Αστέρα

Οι δύο από τους τέσσερις μετέχουν στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι 19 παίκτες που θα υποδεχθούν αύριο την αρκαδική ομάδα είναι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρουνα, Κοροβέσης, Λιλά, Χαρίσης, Μανιάς, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Τσαβες, Ακόστα, Κρητικός, Tζιμόπουλος, Σκόνδρας, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ιλιτς και Γιάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης