Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο του Θωμά Μαύρου για τη στελέχωση της ΑΕΚ από ανθρώπους που προέρχονται από τα… σπλάχνα του συλλόγου.

Μετά τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο για τη θέση του προπονητή, και αυτήν με τον Χρήστο Κωστή για τη θέση του γενικού αρχηγού, ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» θα τοποθετήσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του «δικέφαλου» τον Βασίλη Τσιάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες σκέψεις του παλαίμαχου άσου ήταν η συγκεκριμένη θέση να μείνει κενή.

Εντούτοις εν τέλει αποφασίστηκε να γίνει πρόταση στον «El Mago», ο οποίος διαθέτει την εμπειρία για το συγκεκριμένο πόστο, αφού τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε σαν μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ο Θωμάς Μαύρος είχε συνάντηση σήμερα με τον Τσιάρτα,  με τον τελευταίο να συμφωνεί για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, προκειμένου να διαδεχτεί στη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Γκρέταρσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον Τσιάρτα πάντως στην «Ένωση» αναμένεται να επιστρέψουν ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Κώστας Νεστορίδης.

Ο πρώτος μπορεί να αρνήθηκε το πόστο του υπεύθυνου ακαδημιών αλλά θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Μαύρου στη διοίκηση, ενώ τιμητικό ρόλο συμβούλου θα έχει ο θρυλικός «Νέστορας».

Όλοι οι προαναφερθέντες (Μαύρος, Βλάχος, Κωστής, Τσιάρτας και Παπαϊωάννου) θα βρεθούν την Τρίτη στα Σπάτα και θα έχουν την πρώτη συνάντηση για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ της νέας περιόδου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης