Ο Βίτορ Περέιρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 επί του Λεβαδειακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφιέρωσε τον τίτλο στον Μανιάτη, στους παίκτες στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μίτσελ και τον Κούλη Δουρέκα.

«Φαίνεται εύκολος τίτλος αυτός σε όσους δεν ήταν εδώ και δεν δούλεψαν για αυτόν. Θέλω να μιλήσω σήμερα για τον Μανιάτη να θυμηθούμε την απουσία του. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον αρχηγό μας, στους παίκτες της ομάδας, τον πρόεδρό μας γιατί δίνει τη ζωή του για τον σύλλογο, στον Μίτσελ, τον Κούλη (Δουρέκα), τους συνεργάτες μου και όλους στην ομάδα γιατί όλοι δουλεύουν πολύ για αυτή», ανέφερε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατακτήσαμε τον τίτλο με 13 πόντους διαφορά, ήμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Αφιερώνω τον τίτλο στους οπαδούς μας. Μου είχαν μιλήσει για αυτούς πριν έρθω. Είναι πάντα μαζί μας και ζουν για την ομάδα. Μένει όμως ένας ακόμη τίτλος».

Όταν ρωτήθηκε ποιο ματς θα ήθελε να ξαναδώσει απάντησε: «Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω. Ο Θεός είναι μαζί μου αλλά με έχει υποχρεώσει να δουλεύω. Κάθε εμπόδιο λοιπόν το βλέπω ως αφορμή για να δουλεύω περισσότερο. Δουλεύω για την ομάδα μου τη ζωή μου, την οικογένειά μου. Την οικογένειά μου δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα την έχω παραμελήσει. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή που έχει δείξει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης