Από το Νιου Τζέρσεϊ στο Τορόντο μετέβη η αποστολή του Ολυμπιακού, που είναι έτοιμος για το σπουδαίο φιλικό με τη Μίλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής..

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στον προορισμό τους μαζί με τον Κώστα Φορτούνη, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο Trump, όπου τους περίμεναν αρκετοί Έλληνες ομογενείς, που παρέδωσαν μια ανθοδέσμη στον Μίτσελ. Στις 19:00, τοπική ώρα, η ομάδα του Ολυμπιακού θα προπονηθεί εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και η Μίλαν βρίσκεται από χθες το βράδυ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με σκοπό να προετοιμαστεί για το International Champions Cup και φυσικά για την πρώτη της αναμέτρηση στο τουρνουά απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη 24/07 στις 20:00 (25/07 03:00 ώρα Ελλάδος).

Αναλυτικά η αποστολή της Milan (Μίλαν) που ταξίδεψε για την άλλη όχθη του Ατλαντικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμπιάτι, Αγκάτσι, Γκάμπριελ, Αμπάτε, Αλμπερτάτσι, Άλεξ, Μπονέρα, Κοντσάντ, Ντε Τσίλιο, Μεξές, Ραμί, Σιμίκ, Ζακάρντο, Ζαπάτα, Μπένεντιτς, Κριστάντε, Εσιέν, Μαστάλι, Μόντιτς, Μουντάρι, Πινάτο, Πόλι, Σαπονάρα, Μπαλοτέλι, Ντι Μολφέτα, Ελ Σαραουΐ, Χόντα, Μαστούρ, Μενέζ, Νιανγκ και Πατσίνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης